Bronno boos omdat iemand aan zijn was kwam

Bronno boos omdat iemand aan zijn was kwam

Bronno is niet blij met de gang van zaken als het om het wassen aankomt. Iemand anders is aan zijn was gekomen en daar is hij niet bepaald  blij mee.

Dominique komt erachter dat Bronno door de was van Dominique aan het wroeten is. Ze vraagt dan ook aan hem waarom hij dit doet. Omdat iemand mijn wasmand heeft weggehaald om mijn was te doen luidt Bronno zijn antwoord. En dat zonder te vragen. Nou zegt Do, Gabriëlle dat dat het Ivans was was en die had gevraagd of zij nog één keer zijn was wilde doen. Maar ze heeft per ongeluk die van jou gepakt. En ze heeft het netjes opgehangen, dus het hangt gewoon aan de haakjes voegt ze eraan toe. Wat lief zegt Cees die het gesprek opvangt maar Bronno denkt daar anders over. Hij schudt zijn hoofd en zegt het enige wat ik niet wou, is dat ze aan mijn was zitten! Vervolgens trapt hij driftig van alles omver. Waar hangt het nu dan vraagt hij zich geïrriteerd af. Cees komt vervolgens met wat kleren aan een hangertje aangelopen. Is dit van jou vraagt hij. Bronno pakt het aan en zegt dit zijn niet zo maar kleren die in de was kunnen merkt hij op. Cees vraagt op zijn beurt dan af wat ermee moet gebeuren. Bronno vertelt dat hij witte was apart wast en sommige dingen moet ook nog eens apart gewassen worden. Ik heb mijn eigen manier van wassen, ik heb niet voor niets mijn eigen wasmandje staan benadrukt hij. Waar zijn al mijn andere kleren dan vraagt hij nog maar een keer. Daarna rijdt hij langs de droogrekken, zoekt zijn kleren en vouwt het een en het ander op. Cees gaat ondertussen verder met vegen rond de spullen die Bronno omschopte. Bronno vertelt ondertussen dat hij bang was dat zijn zijden blouse in de droger zou belanden, omdat mensen wassen zonder te overleggen. Hij wast zijn was op zijn manier en thuis gebruikt hij nooit een droger. Reageert Bronno niet wat overdreven? Wat vinden jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 18:29

    Zeker reageert Bronno belachelijk. Hij zal in het verleden wel met bepaalde psychische stoornissen bij een psychiater “gelopen” hebben (gereden zijn), want dit is wel een heel agressief gedrag. Spullen omver schoppen in zijn drift. En dan waren er mensen die Ivan agressief noemden. Tja dan kunnen wij met dit heerschap BrbrbrbrBronno nog heel wat gaan beleven 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *