Een vroege start in Utopia

Een vroege start in Utopia

Vanmorgen zijn de bewoners in tegenstelling tot gisteren vroeg opgestaan! Er was zelfs een kleine bijeenkomst om wat belangrijke dingen te bespreken. Een centraal kunnen we het niet noemen maar we kunnen wel de besproken punten voor je omschrijven.

Omstreeks 9 uur is iedereen eigenlijk wel wakker. Victoria neemt met de anderen het rooster door waarop zaken staan die nog gebeuren moeten voor de aanstaande Utopia markt. Bronno wil dat het hok voor zijn karretje af is voordat de markt begint. Rowena laat weten dat haar single voor het eerst verkocht wordt op de markt. Ze zal ook signeren. Morgenavond is er een releaseparty voor haar single Gebed zonder eind. Ramona heeft gewacht tot er een 15e bewoner kwam maar omdat deze er nog niet is wil ze vandaag een nieuwe groepsfoto maken. Victoria geeft aan dat als iedereen klaar is met zijn eigen taken, dat ze dan prima een ander kunnen helpen. Maar dat is nog niet alles want Bronno heeft ook nog iets anders geregeld voor 24 april er komt dan een bluesband en een zingende barkeeper. Hij wil dan op zondagmiddag een heel evenement neerzetten. Bronno is benieuwd wat de rest van dit plan vindt. Cemal wil dat weekend ook zijn verjaardag vieren dus het is misschien niet handig om deze twee evenementen in een weekend te houden. Victoria merkt op dat dit in een volgend centraal besproken moet worden want vandaag is het marktdag! Iedereen moet nu aan de slag met zijn taken. Momenteel is zo goed als iedereen dus bezig. Zo zien we Cemal en Bas het terrein opruimen en Bronno werken aan zijn “garage”. Vandaag lijkt het dus een productief dagje te worden! Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:57

    Die victoria begint zich al aardig op te stellen als de baas/leidster van utopia. Ik merk al wel haar wil is wet.Waar is de spreuk …alles is liefde gebleven ..van haar?Ze begint steeds kattiger irritanter te worden, gewoon een bitch. nare meid nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *