Gert-Jan wil een avondklok voor alcohol

Gert-Jan wil een avondklok voor alcohol

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Gert-Jan en Bjorn hadden een gesprek over het alcoholgebruik in Utopia. De nieuweling zou iets willen doen aan het alcoholgebruik…

Gert-Jan en Bjorn liepen samen over het terrein. Het onderwerp van gesprek is alcohol en dan met name de tijd waarop het genuttigd wordt. Ik drink ook wel eens wat geeft Bjorn toe. Maar op vrijdagmiddag hier, met de verbouwing, en dat moet een afspiegeling of voorbeeld zijn voor de mensen thuis? vult Gert-Jan aan. Dat zie ik niet zitten, met alle respect voegt hij eraan toe. Bjorn geeft zijn mede bewoner gelijk. Er wordt inderdaad veel gedronken. Ik heb van alles geprobeerd: turven, zodat we precies weten wat we wegdrinken. Ik heb… Gert-Jan onderbreekt Bjorn, is het gek om te zeggen voor zes uur geen alcohol? Of is dat gek? Bjorn antwoordt dat hij dat zeker niet gek vindt. Ik vind het een goed idee! Maar zeg het maar eens gaat hij verder. Dan heb je de poppen aan het dansen hoor! Wat vinden jullie van het plan van Gert-Jan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Corry at 13:34

    Ik vind het idee van Gert-Jan zeer zeker een goed idee!! Het loopt daar de spuigaten uit en het alcohol verbruik heeft ernstige vormen aangenomen. Ze zoeken en grijpen iedere gelegenheid aan om maar te kunnen drinken. Het is zeer zorgelijk en zeker géén goede afspiegeling naar de buiten wereld! Als dit de ideale samenleving moet voorstellen dan stop het programma dan per direct! Er wordt meer weg gedronken door de bewoners zelf dan door de bezoekers. Zie hoe afgeleefd de drinkers er uit zien!! Ze kunnen als ze Utopia verlaten linea recta naar een afkick kliniek om af te kicken van de alcohol. Ik hoop dat hier een drastische verandering in gaat komen!

  2. Betty at 00:40

    Een avondklok is een zeer goed idee,want ik vind het alcohol gebruik bij
    sommige bewoners echt ernstig maar vooral erg zorgelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *