Het koffie moment van vanmorgen

Het koffie moment van vanmorgen

Een nieuwe dag begon met een redelijk vroeg overleg. Iedereen stond bij het café omdat er vandaag een hoop moet gebeuren. Dit werd kort even besproken en zodra iedereen er klaar voor was name Bjorn het woord.

Hij bedankt iedereen dat ze er allemaal zijn zeker na het verjaardagsfeest van afgelopen avond. Het zal voor sommigen best wat moeite hebben gekost om zich weer fris en fruitig te presenteren gaat hij verder. Maar er is werk aan de winkel vanavond is de première van See us! Er moet nog flink wat worden voorbereid, en vervolgens mogen de acteerkunsten floreren. Dan is het tijd voor de generale repetitie, zoals ze dat noemen voegt hij eraan toe. Dan neemt Ramona het woord over. Ik wil even zeggen dat ik supertrots ben op het feit dat jullie hier staan zegt ze. Dat doet me echt wat. Ik zat gisteren even in de stress maar heb er nu vertrouwen in. Ik ben hier voor kunst en cultuur, dus als ik merk dat dat niet serieus genomen wordt  door wie dan ook, dat raakt mij dat in mijn hart. Maar ik wil even zeggen dat ik heel erg trots ben. Haar speech wordt afgesloten met een applaus.

Dan heeft Gert-Jan nog wat te melden, Tim en Tom Coronel waren gisteren op bezoek voor Cartopia. Hij wil Bjorn hiervoor bedanken. Dankjewel, want daar heb je grote stenen mee gedragen voegt hij eraan toe. Ook worden er nog andere zaken besproken. Zo wil Gabriëlle graag hulp om een prieeltje te maken voor haar bruiloft met Rowena. Cees zegt dat hij misschien last van bloedarmoede heeft dus dat het kan zijn dat hij soms even gaat liggen, vandaag. Dan stelt Rowena nog een vraag, gaan we op dit soort momenten vertellen wat we op de dag gaan doen? Of is het meer gewoon een centraaltje? Gert-Jan legt uit dat het vooral het eerste is, met ook de mogelijkheid om complimentjes te geven. Het “koffie moment” en bespreking zit er weer op en iedereen gaat verder met zijn of haar ding.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *