Nachtelijke ruzie tussen Rob en Gina

Nachtelijke ruzie tussen Rob en Gina

Na het apres ski feest is de avond voor twee personen niet zo gezellig geëindigd. Gina en Rob belanden namelijk in een ruzie! Maar waar ging deze precies over?

Gina zien we in tranen, volledig over haar toeren. Wie is hij om te zeggen dat ik niet aan Utopia denk? snikt ze. En vervolgd haar emotionele praatje met dat ze juist altijd in het belang van Utopia denkt. En dat ze op dit moment veel geld voor Utopia verdient. Het enige wat ik voor mijzelf heb gedaan is mijn kledinglijn. Dan huil ik gewoon van kwaadheid omdat ik gewoon aan het koken ben van binnen voegt ze eraan toe. Wat later wordt er meer duidelijk Gina legt het een en het ander uit aan Rowena. Rob zou namelijk aangegeven hebben dat Gina anderen bij haar lijn betrekt zoals Do. Gina zei toen dat dat een slecht idee zou zijn en dat ze niet met tien man aan één idee wil werken. En dit is mijn doel voor binnen! gaat ze emotioneel verder. Rowena raadt Gina aan zich niet gek te laten maken. Middelvinger omhoog voegt ze er fluisterend aan toe. Maar er lijkt nog meer aan de hand te zijn. Hij denkt dat hij het leiderschap kan krijgen, maar dat is niet zo!  horen we Gina zeggen. Gabriëlle en Rowena wuiven dat weg. Rob zou nooit leider worden van Utopia, durven ze te zeggen. Rowena zou nooit iemand accepteren die opstapt als leider.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 12:28

    Rob??? Waar haalt die het lef vandaan om te zeggen anderen te betrekken bij bijv. de kledinglijn. En ja hij gedraagt zich inderdaad al als een leider! (had hij daar juist geen hekel aan) ? Hij had nl veel kritiek op en over Ivan wat dat betreft.Rob heeft zelf de eerste 8 mnd bijna niets gedaan. En nu zo hoogmoeds waanzin hebben? Droom verder Rob. br br br

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *