Victoria, Benjamin en Gabriëlle presenteren hun gedichtenbundel

Victoria, Benjamin en Gabriëlle presenteren hun gedichtenbundel

We blikken even terug op afgelopen avond, er is toen namelijk nog iets gebeurd. Er was een spoken word in Utopia. En waarom? Victoria, Benjamin en Gabriëlle presenteerde hun gedichtenbundel Gebundelde Krachten uit. Nieuweling Gert-Jan nam gelijk de rol als presentator aan. Een rol die voor hem is weggelegd, hij heeft net als Bjorn ervaring met presenteren. Na een welkomstwoordje neemt Gabriëlle het over. Zij draagt een persoonlijk verhaal voor, wat oud bewoonster Colinda ooit naar haar schreef. Victoria leest vervolgens als eerste voor uit het boek Gebundelde Krachten. Een gedicht wat ‘Altijd al gekend’ heet. Tijdens het voorlezen heerst er stilte, de meeste bewoners lijken het erg mooi te vinden. Ook andere bewoners dragen een persoonlijk gedicht voor. Zo zien we Gina, Cees en Ramona allemaal wat voordragen. Nadat een aantal bewoners hun zegje hebben gedaan sluit Gabriëlle de avond af. “Ik de angsthaas, jij de dappere. Jij de control-freak, ik de onspannende. Jij de realist en ik te vaak de dromer. Ik morgen en jij het liefst vandaag. Jij bent de zon en ik de regen. En daarna als nog een regenboog waar we beide van genieten. Tegenpolen, waar we beide van genieten. Ik geef jij wat je niet hebt en jij geeft mij wat ik nodig heb. Tegenpolen.” Een luid applaus volgt. Ook Gert-Jan laat weten dat iedereen het fantastisch gedaan heeft en er volgt nog een keer een applaus. Ook schijnt de verkoop al goed te gaan zo wordt er in de loods vertelt. Na de spoken word werd er nog een biertje genuttigd om de gezellige avond af te sluiten. We komen zo terug met nog meer Utopia nieuws, zien we je zo weer terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *