Bronno is flink ziek

Bronno is flink ziek

Na het centraal nam Bas een kijkje bij zieke Bronno. Hij ligt namelijk ziek in bed en was dan ook niet aanwezig bij het centraal. Bas is benieuwd hoe het nou met zijn mede bewoner gaat. Als hij in de slaapkamer is aangekomen ziet Bas dat Bronno nog altijd slaapt. Bronno? Zegt hij fluisterend tegen de zieke bewoner. Echter krijgt hij geen reactie. Bas probeert dan te zwaaien maar uiteraard krijgt hij daar ook geen reactie op. Bas besluit Bronno maar te laten liggen zodat hij goed uit kan zieken. Als Bas Do tegen komt merkt hij op dat Bronno diep ligt te slapen. Die zal nog wel een beetje ziek zijn voegt hij eraan toe. Do bevestigd dit en Bronno wordt dus later bijgepraat over wat er allemaal in het centraal is besproken. Momenteel zijn de bewoners bezig met het promoten van de Utopia markt. De speciale koningsmarkt editie. Er wordt een promotie filmpje gemaakt door Do. De bewoners sloven zich aardig uit met dit mooie weer. Beelden hiervan kun je in onderstaande video terugkijken. Wil je niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *