De tweede dag voor de visumhouders

De tweede dag voor de visumhouders

Het is inmiddels de tweede dag voor de visumhouders. Wie zou er in Utopia mogen blijven? De visumhouders moeten tijdens hun tijdelijk verblijf in Utopia, ervoor zorgen dat ze de andere bewoners overtuigen dat zij de geschikte kandidaat zijn voor Utopia.

In de ochtend is Marita al vroeg op. Ze gaat samen met Cemal de koeien doen. Iets wat veel bewoners in Utopia niet het fijnste klusje vinden, echter weten we door gisteren dat ze van dieren houdt. Daarom is het ook niet heel vreemd dat zij de koeien wilt doen. Tijdens het koeien doen, praat ze al snel over haar paarden. Ze deelt de ervaring die ze heeft met de verzorging van de paarden. Ze merkt gelijk op dat Sasha wel wat minder brokken mag krijgen voortaan. Dit komt doordat ze een groot deel van de dag al bezig is met grazen in het weiland.

Dan zien we ook Karin, die wakker is. Ze vertelt dat ze vannacht ontzettend lekker geslapen heeft, tijdens de eerste nacht in Utopia. Van nature is Karin geen diepe slaper en wordt vaak snel wakker door kleinere geluiden. Omdat ze daar van te voren al rekening mee heeft gehouden, voordat ze door de poort liep, heeft ze oordoppen meegenomen. Die doet ze in de nacht in en waren ideaal volgens haar. Ze heeft geen last gehad.

Arjuna, de personal coach van de Utopianen, is inmiddels ook in Utopia gearriveerd. Hij begint met een aantal bewoners om te sporten. Karin is ook van de partij. We weten toevallig dat ze gisteren zei dat sporten een groot deel van haar leven is. Het is iets wat heel belangrijk is voor haar. Daarom wilt zij ook meedoen met de training. Ze is bezig op de fiets.

Gaat jullie voorkeur uit naar Marita of naar Karin?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:35

    Nu er een bij is die ook de koeien wil doen komt er een paar bewoners goed uit , kunnen ze weer langer op bed liggen en nog luier worden.
    Als ik hun was ging ik voor de boekhouder kost weer minder , kunnen ze gewoon blijven drinken en scheelt het met de kosten van een in gehuurde boekhouder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *