Gert-Jan maakt zich zorgen om Do

Gert-Jan maakt zich zorgen om Do

Ook de bewoners genieten lekker van het weer, de meesten zitten lekker in het zonnetje te genieten van de zondag. Er is nog wel wat gebeurd dus dat zullen we even omschrijven voor je. Zo maakt Gert-Jan zich zorgen om mede bewoner Dominique. Zij was afgelopen nacht namelijk nogal overstuur. En ook  vanmiddag had ze het nog even over het beladen moment van gisteren met Gert-Jan. Ze vertelt nogmaals dat ze alleen maar een peukje heeft gerookt met één van de bandleden en dat er verder niets is gebeurd. Gert-Jan is nog even in de war. Hij had opgevangen dat er gezoend zou zijn, maar daar geloofde hij echt niet, al wilde hij het toch even checken. Later bespreekt Gert-Jan ook nog even met Cemal over Do. Volgens Gert-Jan heeft Do het gewoon zwaar. Ik zie haar als mijn zusje geeft hij vervolgens toe. Ik hoop ook dat ze ze zich sneller beter gaat voelen. Volgens Gert-Jan is Do een talentvol, gevoelig meisje. En ik herken met wel een beetje in haar omdat ik zelf ook ben gepest. Ik heb echt zoiets van meid, zet door! Ze moet het zelf nog even zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Rina at 13:26

  Ik geloof haar voor geen meter, zat mensen die onzeker zijn, maar niet met dit gedrag van haar.
  Maar ze heeft weer een slachtoffer gevonden die haar gelooft.

  • Hyl at 17:05

   Do met rust laten Boesta? Ze vraagt zelf om al die aandacht op welke manier dan ook.
   En beter zal het niet gaan, ze heeft hele kundige hulp nodig en dat is daar niet.
   Dus heel simpel, ga naar huis Do en val niet iedereen lastig met je gedrag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *