Iemand heeft de droger gesloopt

Iemand heeft de droger gesloopt

Rowena heeft een was gedraaid en heeft de natte was in de droger gedaan. Een tijd later wilt ze de was uit de droger halen, waarbij ze erachter komt dat de droger stuk is.

Rowena wilt de droge was uit de droger halen. Althans, dat is wat ze denkt te doen. Wanneer ze de was daadwerkelijk uit de droger haalt, blijkt dat de droger niet goed gewerkt heeft. De was is nog net zo droog als dat het was voordat ze de was in de droger had gedaan en de droger had aangezet.

Rowena snapt het niet goed. Hoe kan de droger nou weer stuk zijn? Ze vraagt aan Cees of hij toevallig weet hoe de droger stuk kan zijn. Cees is er ook gelijk door geïrriteerd. Cees snapt ook niet hoe de droger kapot kan zijn. Vanochtend werkte de droger nog wel, volgens hem. Hij had er nog droge handdoeken uitgehaald. Gina geeft uitleg. Ze geeft aan dat de droger niet stuk is, maar dat hij niet meer goed werkt. De droger moet 5 keer aangezet worden, voordat een was eindelijk droog is. Ze heeft ook gehoord dat er meerdere mensen last van hebben. Ze zijn dus niet de enigen.

Cees probeert de oorzaak te vinden in de droger. Hij onderzoekt de droger en komt tot een ontdekking. Hij ziet dat het filter van de droger niet goed schoongemaakt is, deze is namelijk nog vuil. Het zou kunnen dat het filter de oorzaak is dat de droger niet meer functioneert. Gina denkt mee in oplossingen. Ze wilt straks een bedrijf bellen, wellicht kunnen zij de oorzaak vinden en het oplossen. Meerdere mensen hebben een probleem met de droger en waarschijnlijk is er dus iets mis met de droger. Hoe dit kan komen, weet niemand.

Wie denken jullie dat de droger gesloopt heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *