Jessie en Cemal hadden een goed gesprek

Jessie en Cemal hadden een goed gesprek

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Gisteren was het erg rumoerig in Utopia. Cees heeft aangegeven dat hij de financiën niet meer wil doen. Hij werd er erg ongelukkig van en heeft naar eigen zeggen gewerkt aan de verkeerde dingen. De groep steunt hem maar daarna was er nog wel enige discussie. Het centraal over de boekhouding hebben we gemist maar we hebben er wel video’s van mocht je het nog terug willen kijken.

Enfin, terug naar afgelopen avond, Jessie en Cemal spraken het centraal nog eens na. Want Jessie had commentaar over Cees en hij stond lijnrecht tegenover Cemal die het juist voor Cees opnam. Jessie wil Cemal duidelijk maken dat hij voorheen Cees altijd heeft gesteund in alles. Het is goed dat hij boetekleed aantrekt en zegt dat hij fout is geweest. En dan mag ik best aan hem vragen heb je ervan geleerd? Ik zie het puur zakelijk voegt hij eraan toe. Ook benadrukt hij respect te hebben voor Cees en dat hij zo voor de groep is gaan staan. Iets wat normaal gesproken ver buiten zijn comfortzone ligt. Maar Cees moet niet te lang in dingen blijven hangen en weten dat ik wel de beste intenties heb. Volgens Cemal moet Jessie Cees gewoon beter leren kennen. Maar Cees moet mij ook leren kennen. Als ik tien keer tegen hem zeg dat ik de beste bedoelingen heb, dan heb ik de beste bedoelingen. En andere bewoners staan ook achter mijn uitspraak. Soms is het leven gewoon hard, fouten mag je maken maar van je fouten moet je leren en zorgen dat het niet nog een keer gebeurd. Dat was mijn vraag aan hem legt hij verder uit. Cemal antwoordt dat hij dat hij heel veel respect voor Cees heeft en dat de groep veel van hem kan leren. Daarom neemt ik het ook op voor Cees. Maar niemand luistert naar hem en dat is mij al langer opgevallen. Jessie hoopt dat de discussie van vandaag niet voor niets is geweest. Cemal snapt zijn mede bewoner maar hoopt ook dat Jessie en Gert-Jan nu de kar een beetje gaan trekken. Aangezien zij allebei ondernemers zijn. En Cemal ziet ook wel in dat Cees de financiën niet meer moet doen, ook al kreeg hij het gewoon toegeworpen en moest hij zich maar redden. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lin at 08:57

    Mooi geschreven, ik merk een positieve vooruitgang qua formaat berichten net wat langer meer informatie echt top!
    Voorheen las ik altijd Utopia g***, maar sinds dat is gestopt kijk ik hier dagelijks.

    Ik ben blij dat ik hier nog de nieuwtjes kan lezen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *