Romy wilt 3 dingen aanpassen aan Utopia

Romy wilt 3 dingen aanpassen aan Utopia

Romy is inmiddels al een tijd een officiële bewoner van Utopia en ze heeft al het een en ander meegemaakt. In de tijd dat ze in Utopia is, heeft ze verschillende punten waarvan ze denkt dat die het best aangepast kunnen worden.

Romy en Dominique zijn samen in gesprek. Tijdens het gesprek komt het onderwerp verbeterpunten in Utopia aan de beurt. Dominique en Romy hebben natuurlijk beiden verschillende punten in Utopia, die wellicht verbeterd kunnen worden. Daar hebben zij het over.

Dominique vraagt aan Romy wat zij het liefst zou willen aanpassen in Utopia. Romy heeft natuurlijk al wat verbeterpunten in haar hoofd zitten. Als eerst zou ze het liefst de hygiëne willen aanpakken, want die is op het moment niet goed. Dit hebben we al vaker gehoord, vooral Cees is een voorstander van het beter schoonmaken en opruimen in Utopia. Dominique is het eens met Romy, de hygiëne zou zo veel beter kunnen en dat moet dus beter opgepakt worden door de bewoners van Utopia. Beide dames willen die taak gaan uitvoeren.

Als tweede punt noemt Romy een extra loods. Dat hebben we nog niet eerder gehoord. Ze wilt graag een grote loods erbij, binnen Utopia. De reden daarvoor is dat ze vaak evenementen houden in Utopia en die zouden ze dan in de extra loods kunnen houden. Het opbouwen van de evenementen is heel zwaar en door een extra loods te bouwen zullen ze daar geen last meer van hebben, volgens Romy.

Als derde en laatste verbeterpunt noemt Romy een extra zwembad. Ze wilt die dan niet op de grond hebben, maar een echt ingegraven zwembad. Zo kan er lekker uitgerust worden, naast het zwembad.

Wat vinden jullie van de verbeterpunten van Romy? Zijn ze reëel of zijn ze niet haalbaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 17:44

    Heeft ze der geld schip mee genomen voor een zwembad, heeft ze wel Ben up hoeveel dat kost.
    Een zwembad in de grond ,ten eerste wat kan je daar aan verdienen.
    Dit is alleen om zelf er lekker in liggen.
    De hygiene daar kan iedereen wat aan doen maar dat wordt niet gedaan , omdat ze niet hun troep opruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *