Twee vrijwilligers voor Utopia zijn aangenomen!

Twee vrijwilligers voor Utopia zijn aangenomen!

We schreven al over de vrijwilligers die in Utopia langs zijn gekomen. Mogelijk komen zij de bewoners helpen met grote evenementen. Alles over Petra en Anne kun je hier nog eens teruglezen. Afgelopen avond besloot Gert-Jan de twee eens te bellen.

In het kantoor nam Gert-Jan plaats om de vrijwilligers te bellen. Hij begon met Petra. Zodra zij opneemt laat Gert-Jan weten dat hij een erg goed gevoel heeft overgehouden aan het gesprek. We willen eigenlijk heel graag dat je een deel wordt van het team hier voegt hij eraan toe. Petra is erg blij met dit goede nieuws. Vervolgens nodigt Gert-Jan haar uit om aanstaande zondag  tijdens de blues-avond te komen helpen. Dat is prima antwoordt de kersverse vrijwilligster. Daarna besluit Gert-Jan Anne te bellen. Zij krijgt hetzelfde nieuws te horen. En ook zij reageert enthousiast als ze hoort dat ze aan is genomen. Vervolgens krijgt ook Anne de vraag of zij zondag wil komen helpen. Ja, is goed schat klinkt haar antwoord. Dat houdt dus in dat de bewoners aanstaande zondag beroep kunnen doen op twee hulpjes. Vindt jij vrijwilligers in Utopia een goed idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Rina at 09:00

    Ik vind het een belachelijk idee dat 15 mensen die als er iets leuks is in plaats van allemaal je schouders eronder te zetten gewoon lekker aan het drinken zijn en niks uitvoeren Dat is natuurlijk niet iedereen.
    Gina is zo gegroeid die vind ik bijna de beste weinig woorden en altijd bezig toppie.
    Ze zijn gewoon vakantie aan het houden met sex en drank. vooral die sex schaamteloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *