Vindt Cees Karin leuk?!

Vindt Cees Karin leuk?!

Nog wat nieuws van afgelopen avond, zo spraken een aantal dames over de potentiële bewoners Marita en Karin.

Dit gesprek vond plaats op de vide. Romy, Gina, Ramona en Gabriëlle zaten daar te kletsen. Ga ik voor de BV of voor mijn gevoel vraagt Ramona aan de andere dames. Gina antwoordt dat Karin erg gezellig is, maar dat er al heel veel andere Utopianen erg gezellig zijn. Als de persoonlijkheid van Karin in Marita zou zitten vult Romy aan. Ze benadrukt dat ze Marita ook gezellig vind maar Karin is zo een knuffelbeer. Gabriëlle laat weten dat ze een beetje het gevoel heeft alsof Marita niet in Utopia wil zijn. Ze is erg in haarzelf gaat ze verder. Je moet met haar een gesprek beginnen, want ze begint er geen met jou. Romy is het met haar eens, maar al snel gaat het gesprek weer over Karin. Gabriëlle vindt haar een leuke aanvulling voor Cees. Cees vindt haar wel leuk hoor voegt Ramona eraan toe. Maar voor wie de dames gaan kiezen blijft nog even onduidelijk. Wie vindt jij tot nu toe de beste aanwinst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:57

  Gabrielle zegt over Marita dat ze erg op haar zelf is, ze slijmt der eigen niet in.
  Zal jij alles gaan vertellen voordat je weet of je erin mag, ik niet .
  Als ze maar weten wat ze wil doen als ze erin gaat komen , dat is nu belangrijker.
  En als ze der in is dan pas het hele hebben en houwen vertellen , het gaat verder nog niemand aan

 2. Koos at 08:42

  Tot wat ik er tot nu toe van gezien heb, zou ik gaan voor Marita, maar dan moet ze er wel zeker van zijn dat ze wil blijven. Op dit moment straalt ze dat nog niet uit. Ze lijkt te twijfelen. Karin is actief bezig om zich te vestigen in de groep, ze lijkt erg graag te willen, maar hoe zal ze zijn als over een paar maanden haar kleinkind is geboren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *