Bas wil Jessie omkopen

Bas wil Jessie omkopen

Nog wat nieuws van afgelopen avond, Jessie sprak eerder al met Bas en Do over het dictatorschap en wilde zelfs wat stemmen voor zich winnen. Dit heeft bij Bas gezorgd dat hij aan het denken is gezet en besloot het gesprek nog even aan te gaan.

Jessie lag al op zijn bed maar Bas en Do gingen toch nog even naar hem toe. Je had het erover dat wat mensen wellicht omgekocht moeten worden voor het krijgen van stemmen begint Bas. Stel jij krijgt het dictatorschap, dan heb je ook zeggenschap over het geld. Jessie onderbreekt hem, daar wil hij niet op ingaan. En zeker niet als het in de richting van fraude gaat. Bas antwoordt aan dat het geen fraude is en probeert dat uit te leggen, maar komt moeilijk uit zijn woorden. Do biedt wat hulp aan en komt to the point,  je krijgt Bas zijn stem als je hem hiervoor betaalt voegt ze eraan toe. Bas voegt eraan toe dat hij graag de hulp heeft van Jessie als mogelijke dictator om zijn plannen wat soepeler te laten verlopen. Jessie reageert dat hij hem kan helpen met investeringsplannen. Maar dat hij niet kan garanderen dat elk plan ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden. Ik heb als ik dictator ben te maken met drie anderen waarmee ook gestemd moet worden over elk investeringsplan. Maar als ik het plan maak dan staat Gert-Jan achter het idee en ik denk Cees ook wel voegt hij eraan toe. Kun je mij helpen als het gaat om het maken van grapjes? vraagt Bas die het wat duidelijker voor zichzelf wil hebben. Ik ga je niet helpen met een project waarvan we weten dat we sowieso verlies gaan draaien of dat het geen verrijking is van Utopia antwoordt Jessie.  Bas geeft aan dat hij dit ook wel eens deed met oud bewoner Mark, waarop Jessie vraagt of Gina hiervan op de hoogte was. Nee, niet van alles geeft Bas toe. Jessie besluit om dit te overleggen met Gert-Jan, omdat hij al langer in Utopia zit dan Jessie. En maakt nog wel duidelijk dat dit niet de reden moet zijn waarom Bas op hem gaat stemmen. Bas snapt Jessie en besluit om de presentatie af te wachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 10:20

    Bas ga iets doen dan alleen streken uit halen met Ruud.
    Ga eens geld verdienen, dan alleen uit geven je gaat verveelend worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *