Cemal heeft geen idee van wat hij in Utopia doet

Cemal heeft geen idee van wat hij in Utopia doet

We blikken nog even terug op afgelopen avond, zo had Cemal een gesprek met Cees en Do over zijn verblijf in Utopia. En zijn verblijf geven hem momenteel wat twijfels…

Terwijl Cees nog bezig was in de keuken met wat dingen snijden komt Cemal de keuken in. Snel hoor zegt hij tegen Cees doelend op zijn snijkunsten. Vervolgens zucht Cemal diep en vraagt hij hoe het met mede bewoner Cees is. Cees zegt dat het op zich goed gaat maar ik heb wel last van mijn rug en ben enorm moe voegt hij eraan toe. Niet veel later komt Do de keuken in en merkt op zodra ze Cemal ziet dat hij wat stil was vandaag. Cemal reageert dat hij niet zo lekker in zijn vel zit. Ik heb geen idee wat ik hier doe geeft hij dan toe. Misschien dat morgen je weer nieuwe energie kan geven schat zegt Do die hem probeert te motiveren. Dan richt Cemal zich weer op Cees en zegt dat hij gewoon niet weet wat hij wil doen in Utopia. Cees vraagt op zijn beurt waarom Cemal naar Utopia is gekomen. Cemal vertelt dat hij erin ging als een jongen en er als een man uit wilde komen. Dan ben je dus nu met dat proces bezig antwoordt Cees.  Zal Cemal weer uit zijn dip kunnen komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:18

    Niet opgeven gewoon der in blijven en laat die Romy maar in der potje gaar koken .
    Je hebt het eerder ook gered.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *