Grap met de acteur voor Rob is mislukt

Grap met de acteur voor Rob is mislukt

We schreven al over Bas die een acteur heeft ingehuurd om een grap met Rob uit te halen. Robin zou langskomen, Rob dacht dat het om een vrouw zou gaan maar al snel werd duidelijk dat het dus om een man betrof. Hoe is de grap verlopen? Dat lees je hier terug.

De bedoeling was dat Robin opgewonden zou worden tijdens de massage die Rob zou geven. Een aantal bewoners zaten dan ook in spanning af te wachten hoe het af zou lopen.Na de massage loopt Rob met Robin naar de loods. Robin stelt zich aan iedereen voor. Hoe was de massage? vragen enkele bewoners. Hij kan het goed hoor! zegt Robin enthousiast. Ondertussen praat Rowena met Victoria op de vide over deze grap. Wat een giller! zegt Victoria als ze haar uitleg hoort.  Rob dacht dat het een vrouw was die zou komen voegt ze eraan toe. Dat meen je niet?! Hoe weet je dat? lacht Rowena. Victoria heeft hier gisteren met Rob al over gesproken. Robin is zo’n naam dat dat kan doen. Die kan voor meerdere mensen zijn, zowel man als vrouw legt ze uit.

Als snel wordt duidelijk dat de grap niet verlopen is als gepland. Bas sprak er met Do in de keuken over. Ik had duidelijk gevraagd om een homo zegt Bas met enige teleurstelling. Ja, wat ga je er aan doen dan? vraagt Do. Maakt niet zoveel uit antwoordt Bas. Ik hoop dat het sensationeel genoeg was. Bas loopt vervolgens naar Ruud in de atelier. Ik heb het gevoel dat hij zich een beetje ingehouden heeft zegt Ruud zodra hij zijn mede bewoner ziet. Daarom vroeg ik het ook heb je een vrouwtje in huis? Hij moest juist zeggen dat hij op mannen valt zegt Bas een beetje geïrriteerd. K*tzooi! zegt Ruud, die massage had nooit afgemaakt mogen worden. Rob had halverwege al weg moeten lopen voegt hij eraan toe. Maar een vervolg gaat er komen. Bas Cemal en Ruud willen namelijk een andere acteur inhuren. Wel vragen ze bij Rob nog even na hoe de massage ging. Misschien wist hij al van de grap af. Volgens Ruud heeft die acteur gewoon lopen k*tten. Het is niet goed gegaan. Dat is jammer geeft Bas toe. Onze grap is gewoon verpest. Hier baal ik wel van vult Cemal aan. Dan lopen Bas en Cemal naar Rob toe. Hoe was de massage? vraagt Bas met een grijns op zijn gezicht. Het was lachen antwoordt Rob. We hebben aan één stuk geluld. We hebben hem ingehuurd geeft Bas dan toe, maar het is niet zo gelopen zoals we wilden. Ik had het gister al door toen ik het mailtje binnen kreeg reageert Rob. En benadrukt tegenover de heren uit dat er niks geks is gebeurd. Wat moest hij doen dan? vraagt hij nieuwsgierig door. Een beetje geil doen zegt Bas lachend. Dan had ik hem weggestuurd zegt Rob. Maar ik vind het wel een goed geintje…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *