X

Jessie wil de loods verbouwen

Nog wat nieuws van afgelopen avond, want na al de slaap verhuizingen bracht Jessie dat op een idee die hij met Gert-Jan in het kantoor besprak.

Zo laat Jessie aan Gert-Jan weten dat alle slaapplaatsen in de loods moeten verdwijnen. Gert-Jan kijkt wat verbaasd en dictator Jessie legt het nog eens uit. We hebben de suite daar kunnen drie mensen in. In het cordwood kunnen drie mensen in en drie kunnen er in de studio. Twee mensen slapen er al in de caravan dan zitten we op elf. En houden dus nog vier plekken over. Heb je het nu over de lockdown vraagt Gert-Jan. Forever antwoordt Jessie wat dus zou betekenen dat iedereen uit de loods is voegt hij eraan toe. Zo kunnen we de loods verbouwen en om toveren naar een grote handelsonderneming. En zo kunnen we in de loods een aantal B&B’s maken. Dan slapen ze waar wij altijd hebben geslapen. Gert-Jan lijkt het ook wel te zien zitten het is nu alleen even de vraag wat de rest ervan vindt. Maar ja Jessie heeft het voor het zeggen, hij is immers de dictator… Hoe gaat dit aflopen? Is het een goed idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Reacties (2)

  • GEEN goed idee. De loods is niet voor niets zo gebouwd. Is voor de BEWONERS!!!!

  • Prima idee, in een samenleving slapen we ook niet met zijn alle in 1 ruimte.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings