Karin en Ramona vinden Romy stuurloos

Karin en Ramona vinden Romy stuurloos

Cemal en Romy zijn uit elkaar, of het nog goed komt tussen de twee is even de vraag maar Romy lijkt een beetje stuurloos te zijn geworden. En dit is een aantal bewoners ook opgevallen. En twee daarvan willen haar wel helpen. Dat zijn Karin en Ramona. In de keuken bespreken de twee hun bevindingen en aanpak. Karin vertelt aan Ramona dat ze Romy op haar eigen manier wil helpen. Ze vliegt van de ene naar de andere en heeft totaal geen rust voegt ze eraan toe. Ze is ook nog erg jong en vindt dan ook geen rust voegt ze eraan toe. Ramona is het daarmee eens en de twee spreken af om Romy te blijven betrekken bij het opzetten van een beauty salon. Ik merk gewoon dat ze nog meer sturing nodig heeft vult Ramona aan. Karin vindt dat een goed idee, maar wil Romy niet te vroeg aan de mouw trekken. Ze wil even nadenken over wat ze precies voor Romy kan betekenen. Karin lijkt een moederrol te willen vervullen tegenover Romy. Met behulp van Ramona, maar zal het ook werken? Vinden jullie dat Romy een beetje stuurloos is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 08:21

    Romy stuurloos???? Ja zeker is ze dat. Aan uit aan uit met Cemal. Ze wilde hem niet ze vond hem te jong en geen fatsoenlijk gesprek met hem hebben. Ze loopt cemal constant achterna en zoekt hem steeds weer op. Afgelopen nacht weer bij hem in bed gekropen en zelfs weer gen….kt met elkaar. Maar sorry cemal is ook instabiel.

  2. lena at 00:32

    Wat moeten we daar nou van denken. Vond romy wel leuk, maar ben daavan terug gekomen. Ze is egoïstisch . Denkt alleen aan zichzelf. Cemal verdiend dit niet. Het maakt niks uit of ze ruud nou wel of niet leuker vindt. Het onbereikbare is altijd leuker voor even. Maar ze heeft toch echt rekening te houden met cemal waar ze notabene gemeenschap mee heeft gehad. Dus haar gedrag vindt ik enorm narcistisch en ben blij dat ruud op andere types valt. Ze is mij enorm tegen gevallen helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *