Reacties van de joker inzet van Victoria

Reacties van de joker inzet van Victoria

Victoria heeft voor haar dictators plan haar joker ingezet. Er zal dus een referendum komen, het publiek mag dus kiezen over dit plan. Maar wat vinden de bewoners er eigenlijk van? Hier lees je een aantal reacties op een rijtje nadat Victoria bekend maakte dat ze haar joker in ging zetten.

Ruud & Bas
Ruud praat met Bas in de tuin over het feit dat Ruud zijn naam had opgeschreven. Ik had mezelf opgeschreven om het plan ongedaan te maken legt Ruud uit. Maar aangezien er nu een referendum komt ga ik mezelf er zo meteen af halen. De heren gaan vervolgens in discussie over wat de ergste sanctie zou kunnen zijn in Utopia. Het ergste wat je hier kan gebeuren is dat je zakgeld wordt ingehouden denkt Bas. Ruud lacht hierom en geeft daarna aan dat hij daar toch niet aan gaat gehoorzamen. Ruud liep na het gesprek met Bas naar binnen en streepte zichzelf van de lijst af.

Gert-Jan & Victoria
Gert-Jan zegt tegen Victoria dat hij het interessant vindt hoe mensen tegen een dictatuur zijn, maar zodra zij zichzelf als dictator kunnen opgeven direct hun naam opschrijven. Ook deelt Gert-Jan zijn verbazing over het plan van Victoria aangezien zij volgens hem de persoon is die geen dictatuur zou willen na haar ervaringen op Lesbos. Victoria grijnst en Gert-Jan zegt haar door te hebben. Dit is gewoon een f*cking with the mind theorie. Omgekeerde psychologie. Om te laten zien dat mensen niet onderdrukt willen worden, maar wanneer mensen hun eigen ego kunnen strelen, doen zij dat wel voegt hij eraan toe. Victoria grijnst wederom en antwoordt dat ze er niet veel over kan zeggen, alleen dat ze nooit dingen doet zonder er goed over na te denken.

Do & Cemal
Buiten zijn Do en Cemal druk aan het klussen. Do knoopt een gesprek aan en vraagt aan hem wat hij van het dictator idee vindt. Weetje antwoordt Cemal, ik ga gewoon een mooie presentatie neerzetten. Daarnaast zou ik graag orde en regelmaat willen. Maar dit kunnen we ook met z’n allen doen voegt hij eraan toe. Do vraagt Cemal daarna naar zijn andere plannen, die hij zou willen invoeren mocht hij dictator van Utopia worden. Cemal legt uit dat hij wil dat de bewoners meer in groepjes gaan samenwerken, om zo dingen efficiënter en sneller voor elkaar te krijgen. Ook zou ik één of twee keer per week een avondklok instellen zodat iedereen goed in slaap kan komen.

Ruud & Victoria
Ruud wacht Victoria beneden aan de trap op en zegt zodra ze vraagt zodra ze beneden is of ze nog weet dat zij hem leugenaar genoemd heeft. Ik vroeg je gisteren of je een referendum ging houden maar toen antwoordde je van niet voegt hij eraan toe. Victoria antwoordt dat ze het op dat moment nog niet wist, maar dat zij er wel mee bezig was. Dus nee, ik lieg niet. Maar bedankt.

Victoria & Karin
Even later zit Victoria met Karin op het rokersbankje. Victoria geeft aan dat de bewoners dit referendum niet als een grap moeten zien, want zo ziet ze haar verblijf in Utopia ook niet. Karin begrijpt Victoria en zegt dat de bewoners nog een aantal dagen bedenktijd hebben. Het is wel grappig dat er slechts één persoon nu op het bord staat die gisteren ook voor het plan stemde en dat is Cemal. Typisch dat wanneer mensen zichzelf kunnen nomineren als dictator ze opeens wel voor het plan zijn aldus Victoria. Karin grinnikt er maar om…

Ramona
Ramona is van mening dat ze niet de juiste persoon is om mensen te vertellen wat ze wel en niet mogen doen. Daarom besluit ze zichzelf toch maar van de lijst af te strepen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *