Rob plant een verrassing voor Victoria

Rob plant een verrassing voor Victoria

Nadat Victoria vier dagen in Lesbos is geweest, is ze gisteren weer gearriveerd in Utopia. Victoria ging naar Lesbos om de situatie van de vluchtelingen te bekijken. Nu Victoria eindelijk weer terug is, is Rob van plan om haar te verrassen. Rob heeft de verrassing alleen nog niet goed doordacht en vraagt daarom Rowena om hulp.

Rob heeft in gedachte om Victoria naar de suite te brengen en haar daar een massage te geven. Zijn plan is om Victoria bezig te houden, terwijl een gospel koor hun koor opbouwt. Rowena lijkt het een goed idee om Victoria bezig te houden door al vast te vertellen dat er een gospel koor in Utopia komt, maar Rob is het hier zeker niet mee eens. Rob wilt Victoria namelijk met het gospel koor verrassen. Rob heeft in zijn gedachte om het gospel koor te laten zingen zodra Victoria de deur open doet. Doordat Victoria het gospel koor pas ziet zodra ze de deur opendoet, geeft dit haar een fantastisch verrassend effect. Nadat Rowena het plan van Rob heeft gehoord, lijkt ze het plan van Rob wel te begrijpen. Rowena probeert goed mee te denken hoe ze Rob hierbij kan helpen.

Het plan van Rob lijkt op het eerste moment goed. Maar nadat Rob en Rowena het plan doordenken, stuiten ze op een probleem. Het plan was namelijk dat Rob Victoria een uur lang zou masseren, maar zowel Rob als Rowena denken dat dit te lang is en dat Victoria hierdoor het plan door zal hebben. Rob en Rowena besluiten dat ze iets anders of iets extras moeten doen om Victoria een uur lang bezig te houden, maar weten nog niet precies hoe of wat.

Denken jullie dat het Rob en Rowena lukt om Victoria bezig te houden? Of hebben jullie een beter idee hoe Victoria afgeleid kan worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 14:29

    Hoezo nou weer een gospelkoor ? Er zijn mensen die zitten maanden en soms jaren in zulke gebieden om mensen te helpen of begeleiden . Wat een verschrikkelijke bullshit allemaal zeg . Wat heeft ze daar nou gedaan 2 daagjes daar gekeken en kindertjes blij gemaakt met haar eigen luxe . Bah !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *