Ruud geeft helemaal niks om Romy

Ruud geeft helemaal niks om Romy

Romy en Cemal, de twee worden de laatste tijd vaak besproken. Eerder vandaag liet Romy al weten tegenover Rowena dat ze vind dat Ruud Cemal gek gemaakt heeft in zijn hoofd. We zijn nu een aantal uren verder en Romy en Ruud hebben een gesprek gehad.

Dit gesprek vond plaats bij de schommelstoel. Romy laat weten dat ze het Ruud kwalijk neemt dat hij speelt met het hoofd van haar ex vriendje. Ook vind ze het jammer dat hij dat doet. Je zegt bepaalde dingen, dat je mij bijvoorbeeld gelijk zou kunnen zoenen. Ook weet je niet hoe de situatie is gaat ze verder. Er zijn meer redenen waarom we de relatie gebroken hebben. Jij was daar niet alleen onderdeel van. Maar je hebt toch met hem gespeeld vraagt Ruud, zonder ergens verder op in te gaan. Dat klopt geeft Romy toe, maar dat was alleen in het begin. Dus het is wel waar wat ik zeg reageert Ruud. Volgens Romy ligt het allemaal anders maar Ruud weet wel hoe het zit. En zegt dat hij Cemal aardig vindt. Ook zie ik hem als vriend en daarvoor wil ik waken benadrukt hij. Daarom zeg ik ook harde dingen tegen hem. Ik geef niks om jou. Ik wil dat je stopt met spelen met Cemal. Maar daar is volgens Romy geen sprake van…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 18:47

    Ik keek vandaag naar de uitzending en wat blijkt naomi verdraaid gewoon alles. Zij vroeg of hij wou knuffelen, hij zei eerst nee toen vroeg ze het nog eens en toen zij hij ja. Nu doet ze alsof het allemaal van hem af kwam mocht haar in het begin. Maar nu totaal niet meer. En ja ze maakt gebruik van cemal.

  2. lena at 15:51

    Hier houdt ik nou van gewoon recht voor de raap. Er is niks van gelogen en dat weet romy. Ze wil iets hebben dat ze niet kan krijgen en wil ze gemalen weer terug. Gemal laat je niet gebruiken. Maar komt wel hij is gewoon nog niet sterk genoeg. Zij walst zo over hem heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *