Ruud vindt Do geen los karakter hebben

Ruud vindt Do geen los karakter hebben

De markt dag staat bijna te beginnen in Utopia. De standhouders zijn er al en ruimen hun kraampjes in. Net voordat de standhouders kwamen hadden Ruud en Do een gesprek over bezoekers.

Do vertelt aan Ruud dat ze op de markt vaak niet eens bij haar naam genoemd wordt. Op de markt roepen mensen van hé, dat is de vriendin van Bas gaat ze lachend verder. ‘Ik ben gewoon Do hoor… maar dat maakt niet uit voegt ze eraan toe. Volgens Ruud krijg je dat als je een stelletje bent. Do antwoordt dat dat ook zo is en snapt het ook wel. Dan merkt Ruud op dat het ook komt omdat ze alles met Bas doet. Je hebt niet echt een los karakter legt hij verder uit. Do reageert dat ze de fotografie alleen doet. Het werkt gewoon goed tussen mij en Bas omdat we dezelfde dingen leuk vinden gaat ze verder. Ruud snapt haar wel en geeft aan dat hij blij is dat hij weer terug. Nu kan ik eindelijk laten zien wat ik zelf in mijn mars heb benadrukt hij. Do herhaald nogmaals dat ze het eigenlijk niet zo erg vindt en loopt dan naar buiten. Ben jij het met Ruud eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Druif at 11:41

  Ja dat is wel logisch wat Ruud zegt . Bovendien zit bas er al veel langer , dus zeg je bas en …
  Wel leuk dat Ruud zegt , ik ben blij dat ik terug bent . Dan kan ik laten zien wat ik kan :):):)
  Nou ik denk dat we daar allemaal benieuwd naar zijn . Ik heb nog niks kunnen ontdekken , behalve dat hij altijd relaxt is en voor de beestjes aardig is . Dat is ook een gave hoor Ruud , maar nu je echte passie laten zien!!! .( al hoewel ik jou karakter voorlopig beter vind als dat van Rob)

 2. Wil at 11:00

  Goed zo ruud
  Ze vind dezelfde dingen als bas leuk????? Ik geloof er niets van,
  Ze doet het om bas vast te houden, want zonder is ze en kan ze niet veel,
  Doe je eiden dingen do en kruip niet in bas zn ………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *