Ruud wil geen vrouw uit Utopia

Ruud wil geen vrouw uit Utopia

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Ruud en Cemal hadden toen een gesprek. De twee hadden het over vrouwen, en in het bijzonder Romy…

Wat heb je gedaan vanmiddag? begint Cemal het gesprek met Ruud. Ruud antwoordt dat hij het veld heeft leeggehaald vanmiddag, maar dat het wel stevig in elkaar zit. Ik ben erg moe vandaag voegt hij eraan toe. Dan begint Ruud over iets anders, ik snap niet wat je erin ziet gaat hij verder. Echter snapt Cemal niet echt waar Ruud het over heeft en vraagt er dan ook naar. Romy legt Ruud uit. Ik bedoel ze is heel aardig maar nee. We liggen niet op één lijn. Jij en Romy vraagt Cemal door. Nee antwoordt Ruud, jij en ik qua vrouwenkeuze. Wat vindt je leuk aan haar? Cemal antwoordt dat Romy altijd vrolijk en positief is. Maar voegt eraan toe dat ze dat tegenwoordig niet meer is. Ruud lacht en legt uit op wat voor type vrouw hij dan wel valt. Dat zijn vrouwen met meer op karakter. Niet de doorsnee vrouwen. Ik houd sowieso niet van modepopjes of normaal. Anders gaat hij verder. Cemal wil weten of er binnen een vrouw is waar Ruud op kan vallen, maar Ruud schudt zijn hoofd. Ik begin hier niet aan een vrouw. Het lijkt er dus op dat Romy geen kans heeft bij Ruud. Of zien we dat verkeerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. nans at 19:42

    Romy is gewoon ondankbaar en kan een gouden eerlijke jongen als 8emal niet handelen omdat ze niet eerlijk en onbetrouwbaar is en het geluk buiten zichzelf zoekt, maar cemal verdient een beter meisje, en ben trots op ruud dat ie niet met Romy in zee gaat!

  2. lena at 11:22

    Hahaha cool inderdaad geen type voor ruud. Helaas romy ren maar terug naar cemal, je maakt geen kans. Het beetje mooi zijn is niet genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *