Utopia markt krijgt een nieuw thema

Utopia markt krijgt een nieuw thema

De nieuwe marktcommissie heeft vandaag een vergadering gehad. Gisteren vond de overdracht al plaats omdat Rob en Victoria ermee stoppen. Hier lees je wat de commissie besproken heeft en welk thema de volgende Utopia markt zal krijgen.

De commissie begint het overleg over de bioboerenmarkt. Jessie legt aan de commissie zijn idee uit. Tijdens de bioboerenmarkt zullen er alleen maar kramen zijn die biologische dingen verkopen. Ramona oppert dat de bewoners tijdens de boerenmarkt in boerenkleding moeten lopen. Ook vertelt ze dat de mensen die naar de markt komen zich ook kunnen verkleden in boerenkleding en zij kunnen dan eventueel een prijs winnen. Do merkt vervolgens op dat ze dacht dat er een ander thema zou zijn. Namelijk Utopia speelt buiten. Ramona antwoordt dat dat klopt maar aangezien Jessie met zo’n tof idee aankwam is dat het nieuwe thema geworden voegt ze eraan toe. Jessie vult aan dat de oude marktcommissie ‘Utopia Speelt Buiten’ had gekozen maar nu er een nieuwe commissie is, is er ook een nieuw thema gekozen. Do reageert dat ze het niet zo netjes vindt om gelijk een nieuw thema te kiezen zonder overleg. Daarnaast was ‘Utopia Speelt Buiten’ ook een initiatief van de Foundation. En Benjamin is al een tijd bezig met de organisatie voor Utopia Speelt Buiten benadrukt ze. Benjamin wordt er vervolgens bij geroepen. Jessie legt aan hem uit dat ze ‘Utopia Speelt Buiten’ misschien beter op een andere dag kunnen doen, omdat ze dan alle aandacht aan de kinderen kunnen geven. Jessie legt uit dat tijdens een markt ze amper tijd zullen hebben om met de kinderen door te brengen. Benjamin snapt Jessie en stemt uiteindelijk in met het idee en dus is thema van de komende markt ‘Biologische Boeren’! Do was er dan wat minder blij mee en zagen we dan ook chagrijnig rondlopen. Ook zou Bas hierdoor mogelijk opgestapt zijn uit de commissie…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *