Victoria lucht haar hart over Rob

Victoria lucht haar hart over Rob

Victoria zit met Rob in haar maag en besluit haar hart bij Benjamin te luchten.

Benjamin is van mening dat Rob zichzelf gek maakt als hij op deze manier doorgaat. Victoria antwoordt dat ze al aan hem heeft aangegeven dat hij niet zo moet doorgaan, want dan wordt het voor haar ook ongemakkelijk. Ik kan hier niks mee voegt ze eraan toe. Benjamin vertelt dan dat hij vannacht wakker werd van de negatieve energie en toen zag hij dat Rob wakker was. De energie doet gewoon pijn vervolgd hij alsof het uit een donkere plek komt.  Dit is voor mij de crue om te zeggen gaat Victoria verder zo van nee sorry. Benjamin begrijpt haar en slaat zijn armen om haar heen. Daarna probeert hij Victoria duidelijk te maken dat ze haar grenzen moet aangeven. Het is die extra lading die erbij komt die het allemaal te veel maakt. Het zorgt voor een deuk in de vriendschap vult Victoria aan. Ook zegt ze dat ze niemand wil kwetsen, maar dat Rob tè aanwezig is op het moment. Even later zoekt Victoria Benjamin opnieuw op. Ik denk dat het zou helpen als jij ook eens met hem zou praten begint ze. En geeft aan dat ze op dit moment niet de eerste stap kan zetten. Ook geeft ze aan dat ze een stap terug moet gaan doen. Benjamij stelt haar gerust en zegt dat hij vanmiddag even met Rob zal gaan zitten. Victoria is aan de andere kant ook blij dat ze nu wel alles duidelijk snapt. Ze geeft aan dat ze misschien de eerste keer niet helder genoeg was maar ze het nu echt duidelijk wil maken. Vervolgens geeft ze  Benjamin een knuffel en schiet ze vol van de emoties. Ze is alle misvattingen zat en is blij dat ze hulp krijgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *