Voor welke dictator gaan Romy en Do?

Voor welke dictator gaan Romy en Do?

Romy en Do willen van elkaar weten op wie ze gaan stemmen en hebben een gesprek gehad over het dictatorschap. Wie zien zij als beste “leider”.

Terwijl Romy en Do bezig zijn met cordwood om het op te knappen begint Do het gesprek over het dictatorschap. Do is benieuwd of Romy al weet op wie ze gaat stemmen. Romy reageert nog geen idee te hebben maar er moet aanstaande vrijdag misschien wel een keuze worden gemaakt. Cees wordt het sowieso niet vervolgd ze maar ik wil toch even afwachten op de presentaties die ze gaan geven. Do laat op haar beurt weten dat ze een beetje bang is dat Gina Utopia wil houden zoals het vorig jaar is geweest, terwijl ik juist wil vernieuwen. En Cees wordt het voor haar ook niet. Dit omdat ze daar niks voor voelt. Automatisch houd je dan Jessie en Victoria over, maar ik kan niet op Victoria stemmen omdat ze er dan niet meer is om gesprekken mee te voeren en ik denk juist dat de groep zo iemand wel nodig heeft vervolgd Do. Romy kan zich hier wel in vinden en is het daarmee eens. Dan laat Do weten dat ze misschien wel niet gaat stemmen. Kortom twijfels alom. Romy twijfelt tussen Gina en Jess. Gina heeft mij gezegd dat ze de eerste twee weken alleen maar dingen met de groep wil gaan doen en dat spreekt mij wel aan voegt ze eraan toe. Do vindt dat ook leuk maar benadrukt dat er wel geld verdiend moet worden en daarom spreekt Jessie haar het meeste aan. Romy besluit te wachten op de presentaties terwijl Do wellicht toch op Jessie gaat stemmen. Op wie zou jij stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 11:34

    Dramona, ze brengt mensen samen en gaat ook steeds meer haar tandjes laten zien . Ook de leuke gezellige kant is belangrijk daar en ze kan mensen laten spiegelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *