Cemal sprak met Karin over de reis naar zijn vader

Cemal sprak met Karin over de reis naar zijn vader

We schreven al over Cemal die naar Turkije gaat. Hij zal namelijk zijn vader voor het eerst in zijn leven ontmoeten. Om dit voor elkaar te krijgen heeft hij door middel van een dans battle een vliegticket bij elkaar gespaard. Zestien juli is het zover, dan zal hij vertrekken en dat besprak hij afgelopen avond met Karin.

Terwijl de twee in de keuken zaten ging het gesprek al snel over zestien juli. Ik denk veel aan de reis naar mijn vader begint Cemal. En vertelt dat hij niet kan wachten voor hij echt vertrekt. Vervolgens geeft hij toe dat hij toch wel zenuwachtig en nerveus is. Zet het van je af adviseert Karin, je moet voorlopig nog even hier blijven voegt ze eraan toe. Maar als het zover is heeft Karin ook nog wel wat tips. Als hij bij zijn vader is moet hij ervan genieten. Maar waarschuwt hem wel dat de tijd snel voorbij zal gaan. Ik denk dat als je je vader ziet, dat wel heel speciaal gaat worden gaat ze verder. Cemal staart bedenkelijk voor zich uit. Hij is benieuwd naar het verhaal van zijn vader. En voegt er aan toe dat hij zijn moeder nooit zal vergeten. Zij heeft mij groot gebracht, zij heeft zo veel voor mij gedaan. Naar alle verwachting zal deze hereniging ook wel vastgelegd worden dus we komen er vast en zeker op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:50

    Hoelang mag hij weg blijven.
    Volgende keer wil er iemand anders even naar een familielid die hij al jaren niet heeft gezien in het buitenland dan komt Robert ten Brink dat hij iemand mee neemt naar Amerika of verder op.
    Ze moeten er strenger op worden je gaat niet voor niks Utopia in.
    Met uitzondering dan dat van Karin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *