Do, Cees en Jessie zijn het gedrag van Ramona spuugzat

Do, Cees en Jessie zijn het gedrag van Ramona spuugzat

Een rustige dag in Utopia gaat voorbij. Gelukkig kunnen we weer wat schrijven. Dit keer over Cees, Do en Jessie die het gedrag van Ramona spuugzat zijn.

Cees en Do zitten aan de eettafel wanneer mede bewoner Ramona ter sprake komt. Het zit Do nog steeds niet lekker dat Ramona haar gisteren in het bijzijn van de groep kritiek over haar had. En het meest pijnlijke vind ze Ramona tegen anderen heeft gezegd dat ze zelf fout zat. Maar dit heeft Ramona niet persoonlijk tegen haar gezegd. Het doet mij verdriet dat Ramona publiekelijk haar mond opentrekt en negativiteit rondstrooit, maar het niet kan opbrengen om naderhand persoonlijk haar excuses aan te bieden legt Do uit. Cees laat daarna weten ook niet heel bij te zijn met Ramona. En is ook niet te spreken over haar gedrag. Hij vertelt over gisterenavond, we zouden samen aan mijn toneelstuk gaan werken, maar ze lag om half 10 al op bed en weigerde daar nog uit te komen. Ik moest vervolgens bij haar bed komen zitten om zijn stuk door te nemen. Ook had zij beloofd om vanochtend extra te gaan repeteren, maar tot op heden heb ik Ramona niet gezien of gesproken. Daarnaast geeft Cees aan dat Ramona volgens Gert-Jan vandaag voor de vierde keer de entertainment bijeenkomst heeft gemist. Jessie mengt zich in het gesprek en ook hij uit zijn ongenoegen over Ramona. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Anders sta je voor lul voegt hij er geïrriteerd aan toe. Do en Cees zijn het met hem eens. Het drietal vindt dat er een drastische verandering moet komen in de houding van Ramona.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *