X

Een rustige zomerse Utopia dag

Het is erg rustig in Utopia. De bewoners genieten van het mooie weer  maar wat er zoal gebeurd is vandaag lees je hier terug.

Romy springt in het zwembad en geniet volop van het weer en besluit een bommetje te maken in het zwembad bij Baas Beach. Ondertussen bespreken Ruud en Bas hun plannen over de vijver  wanneer Face in de teen van Bas bijt. De twee moeten er wel om lachen en Bas geeft aan dat de eend graag aandacht wil. Ruud loopt wat later met de kippen onder zijn armen over het terrein. Terwijl hij met de kippen onder zijn armen rondloopt lijkt hij volop te genieten van het weer.

Ook was we een kinderfeestje in Utopia. We zagen een aantal kinderen het terrein op komen voor een feestje. Gina en Romy ontfermen zich over de groep en gaan eerst even gezellig aan de buitentafel zitten. Verder is het vrij rustig en komen later terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings