Nog meer reacties na de presentatie van een rechtbank in Utopia

Nog meer reacties na de presentatie van een rechtbank in Utopia

We hadden technische problemen, daarom was er na 27 juni niets meer te lezen. En het duurde even voordat we erachter kwamen. Inmiddels is alles opgelost, en nee we hebben niet gestaakt. We hebben elke dag al het Utopia nieuws netjes omschreven 🙂 Kijk dus gerust even rond op je gemak. De presentatie over een rechtbank in Utopia heeft voor veel onrust gezorgd bij de bewoners. Hier lees je een aantal reacties op een rijtje terug.

Ramona
Ramona vraagt zich af wat het belang van deze maatregel is. En adviseert Jessie om het anders aan te pakken. Ze vindt dat hij zijn aandacht meer moet focussen op de groep. We zijn alleen maar bezig met elkaar op fouten te wijzen benadrukt ze. Ook laat ze weten dat Utopia momenteel voor haar niet is zoals ze het graag zou willen zien. Ik mis de gezelligheid in de groep. We moeten meer vanuit wij gaan denken.

Gina
Gina laat ook haar mening horen ze zegt dat iedereen vrij moet zijn om te doen en te laten wat hij of zij wil. Wel begrijpt ze dat er regels moeten zijn maar het is ook belangrijk dat er meer aan de groep gedacht wordt. En door de rechtbank word de groep alleen nog maar meer uit elkaar gedreven.

Do en Gina
Do hoort bij diegene die het totaal niet eens is met het idee van Jessie.  Als Gina vraagt of het goed met haar gaat antwoordt ze dat ze agressief wordt van Jessie. Ik zie die machtsgeile grijns van hem en ik wordt er gewoon kotsmisselijk van benadrukt ze. Ook vind ze dat Jessie de groep valse beloftes heeft gedaan aangezien hij bij de verkiezingen van het presidentschap en heeft gezegd nooit sancties op te leggen.

Jessie en Cees
Jessie en Cees zitten buiten en evalueren de situatie zoals deze nu is. Jessie denkt dat hij deze situatie als president gaat overleven. En is blij dat de voor hem belangrijke mensen achter hem staan. Ook spreekt hij zijn ergenis uit over Cemal en Karin die zijn weggelopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:55

    Het lijkt nu net en strafkamp.
    Ga eens beter met elkaar om .
    Waarom als Gert-Jan over schoonmaken begint met die spinrag zie je wel kwade gezichten, maar als Cees het had gezegd was de loods te klein toen scholden ze hem uit voor alles en nog wat.
    Ik zie de zweer nooit verbeteren , de jeugd denkt er anders over wat schoonmaken betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *