Ramona is bijna 30 KG afgevallen!

Ramona is bijna 30 KG afgevallen!

We gaan nog even terug naar net voor de bijeenkomst over een alcoholvrij Utopia. Ramona, Rianne en Victoria hadden het over het gewicht van Ramona. Hoe staat het er nu precies voor?

Ramona vertelt dat ze bij de vorige week goed nieuws heeft gekregen, ik ben weer afgevallen. Dit motiveert mij enorm. En mijn doel is om bij de weging van vandaag te zeggen dat ik 30 KG ben afgevallen. Echter gaat deze morgen de weging met Arjuna niet door dus besluit ze het maar zelf te doen. Alleen is het resultaat wat teleurstellend. Ze is namelijk aangekomen… Het is iets voor half elf als Ramona, Rianne en Victoria op de bank zitten. Het gesprek gaat over het gewicht van Ramona. Bij de vorige weging heeft ze goed nieuws gekregen; ze is wéér afgevallen. Het is gewoon demotiverend zegt Ramona tegen Victoria die erbij staat. Maar gaat ze verder ik weet niet of deze weegschaal te vertrouwen is. Victoria probeert haar vervolgens moed in te praten door te zeggen dat het niet zo zeer gaat om het gewicht op de weegschaal maar om het resultaat in de spiegel. Benjamin komt vervolgens langs gelopen en ziet gelijk dat er iets met Ramona is. Ramona legt dan uit dat ze vorige week bij de weging van Arjuna 121 kilo woog, en dat ze bij de weging van vandaag 123 kilo weegt. En vertelt dat ze enorm naar haar mijlpaal van 30 KG toe leeft. Maar dit laat nog even op zich wachten. Door verschillende bewoners wordt ze aangemoedigd en Rianne gaat haar zelfs helpen als personal trainer. Hopelijk lukt het haar volgende week wel om de 30KG grens te halen. Dan volgt er een klein feestje…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. RUUD at 14:37

    Nee hoor het gaat hier wel lukken maar als ze weer thuis is gaat ze weer lekker Surinaamse eten halen en eten dat is ze binnen korte tijd weer 155kg let maar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *