Rianne vind Utopia een crazy rollercoaster

Rianne vind Utopia een crazy rollercoaster

Rianne is vaste bewoner geworden zoals we omschreven. En nadat Robbie vertrok heeft ze toch het advies wat Rob eerder gaf nagekomen.

Rianne gaat richting de vide, pakt haar dagboek erbij en begint te schrijven. Dan komt Victoria erbij, hey begint ze. Lekker aan het schrijven? Ja antwoordt Rianne, ik kan het nu beter doen want straks kan ik het niet meer verwoorden. En zegt dat ze erg blij is dat ze deel uit mag maken van deze groep. Maar aan de andere kant vind ze het wel gek dat ze nu over iemand mag beslissen. Nou is het ook bizar, dat je in eerste instantie beseft dat jouw lot in andermans handen ligt. Maar nu ligt iemand anders zijn lot in mijn handen legt ze verder uit. Ze doelt natuurlijk op het feit dat ze Rob, Cees of Benjamin weg moet sturen. Victoria kan daar wel inkomen, Gek he, dat je meteen voor het vuur gegooid wordt antwoordt ze. Rianne knikt, Utopia is a crazy rollercoaster. Just enjoy the ride… Wie denk jij dat Rianne weg zal sturen? Vandaag komen we daarop terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *