Rob Geus is in Utopia geweest

Rob Geus is in Utopia geweest

We schreven eerder al over Cees die Rob Geus heeft uitgenodigd om eens naar Utopia te komen. Dit omdat Cees het zat is dat het in Utopia nooit schoon kan zijn. Hij hoopt met de hulp van Rob dat er wat zal veranderen. En vanmiddag is hij dan even langs geweest voor een inspectie.

Een half uur voordat Rob Geus het terrein op komt, merken de andere bewoners wat vreemde dingen. Rianne mocht bijvoorbeeld het toilet niet meer schoonmaken, terwijl ze druk bezig was met de badkamer. Gina vindt dit vreemd en het kwartje begint langzaam te vallen. En dan komt Rob Geus het terrein op. Iedereen ziet de bui al een beetje hangen. Rob wordt hartelijk ontvangen en krijgt een kop koffie aangeboden. Daarna gaat Rob aan de gang met zijn UV lamp in de badkamer en WC. Ook doet hij een ronde in de keuken. En komt hij al snel tot de conclusie dat die niet helemaal in orde is. De koelkast is veel te warm en Rob waarschuwt voor het bederven van het eten.

We vullen dit bericht nog aan. Kom je later even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *