Rowena heeft stress, morgen gaat ze naar Nepal

Rowena heeft stress, morgen gaat ze naar Nepal

Het is een hectische periode geweest in Utopia. Door de stemronde, de nieuwe bewoner en Rob die vandaag is vertrokken. Maar de hectische tijd is nog niet verdwenen. De bewoners zijn inmiddels druk bezig met de boerenmarkt die aanstaande zondag gepland staat. Er worden nu al voorbereidingen getroffen.

Zo hebben de bewoners besloten om met zijn allen in een boeren kostuum op de foto te gaan, maar dit verliep niet zo goed.  Het pakje van Rowena is namelijk onvindbaar en dit wekt irritaties op bij haar. Ze laat weten andere dingen aan haar hoofd te hebben en zich daarom niet druk wil maken over een boeren kostuum. Morgen zal Rowena namelijk naar Nepal vertrekken voor Stichting Free a Girl. Ze gaat daar samen met de organisatie naar de hoofdstad Kathmandu om zich in te zetten voor hulpbehoevende meisjes en vrouwen. Dit wordt een emotioneel en fysiek zware reis voor haar, waardoor ze zichtbaar gestrest is. Ik word er schijtziek van zucht Rowena terwijl ze klaar toch maar het pakje gaat zoeken. Ruud probeert er voor haar te zijn maar Rowena ratelt door. Ik hoef dat ding niet aan hoor, maar het is weer een poppenkast. Dus die shit moet gevonden worden gaat ze verder. Daarna loopt Rowena naar de vide. Daar staan Victoria en Gina al in kostuum. En als ze vragende gezichten ziet vertelt ze dat ze op het punt staat om te ontploffen. Ik heb andere dingen aan mijn hoofd. Snap jij dat Rowena stress heeft voor morgen?

Snap jij de frustratie van Rowena?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *