Ruud en Bas kiezen een geschikte stier om Klaver te bevruchten

Ruud en Bas kiezen een geschikte stier om Klaver te bevruchten

Ruud heeft een bijzonder mailtje ontvangen. Er zal een stier komen om Klaver te bezwangeren. Aan Ruud is het nu de taak om te kiezen welke stier er aan het werk moet.

In de mail staat dat Ruud mag kiezen uit twee verschillende jonge stiertjes, die beide zijn afgestoten door de moeder. Hij kan kiezen tussen een zwart-witte stier die sprekend op Klaver lijkt en een bruine stier die gelijk van Ruud de bijnaam Bambi krijgt. Ruud besluit de foto’s uit te printen en gaat vervolgens samen met Bas naar het weiland. Ze willen namelijk kijken van welke stier Klaver hitsig wordt.  In de wei gaat Ruud met beide foto’s voor Klaver staan en wacht geduldig tot de koe een keuze maakt. Klaver loopt direct op de bruine stier af en daarmee is de keuze definitief ze kiest voor Bambi… Terwijl Bas en Ruud bij het hek nog eens goed naar de foto’s kijken, komt Klaver opnieuw aanlopen. Ze is duidelijk onder de indruk van de stier op het papier want ze eet deze letterlijk op. Met moeite weet Ruud het papier los te krijgen en deze actie is voor de heren een duidelijke bevestiging dat de nieuwe stier in de smaak zal vallen. Ruud wordt binnenkort dus wederom “vader”. Hij was er ook al bij toen Klaver geboren werd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:24

    Nog meer beesten , kost nog meer geld.
    Ze waren nu al 600,00 euro kwijt ,ze vangen al meer beesten op volgens mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *