Utopia kijkcijfers van week 78

Utopia kijkcijfers van week 78

Tijd om weer eens even naar de Utopia kijkcijfers te kijken. Hoe goed werd het programma bekeken in week 78? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet. Zijn de kijkcijfers toegenomen?

Utopia kijkcijfers week 78 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 13 juni: 494.000 kijkers
  • Dinsdag 14 juni: 593.000 kijkers
  • Woensdag 15 juni: 579.000 kijkers
  • Donderdag 16 juni: 526.000 kijkers
  • Vrijdag 17 juni: 500.000 kijkers

De Utopia kijkcijfers zijn niet spectaculair te noemen. Gemiddeld nog zo’n 500.000 kijkers per dag. Met als dieptepunt maandag zoals in de gegevens terug te zien is. We zijn benieuwd hoe het programma de komende weken scoort. De vakantieperiode begint inmiddels een beetje aan te breken. We komen volgende week uiteraard weer terug met nieuwe gegevens. Denk jij dat de Utopia kijkcijfers volgende week weer toe nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *