Worden Karin en Cees een stelletje?!

Worden Karin en Cees een stelletje?!

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Toen had Gert-Jan een gesprek met Karin over mede bewoner Cees. Want ziet Karin iets in de oudste bewoner van Utopia?

Na een potje golfen met Jessie, eet Gert-Jan een broodje in de keuken. Karin is ook in de keuken en dan stelt Gert-Jan haar een vraag zodra hij haar ziet.  Hé Karin, wat weten we nog niet over Cees? Jij kent Cees denk ik op een andere manier voegt hij eraan toe. Ik ken hem wel op een iets andere manier als jullie antwoordt Karin. En dit komt volgens haar door dezelfde leeftijd. We hebben wel een beetje een speciale band gaat ze verder. Af en toe botst het wel eens, omdat we allebei eigenwijs zijn. Maar over het algemeen gaat het wel steeds beter. En tussen jullie vraagt Gert-Jan dan nieuwsgierig. Kan dat nog wat bijzonders worden? Je weet het nooit antwoordt Karin lachend. Zeg nooit nooit voegt ze eraan toe. Gert-Jan blijft doorvragen. Wat weten we nog niet over Cees dan? Het is gewoon een hele gevoelige man vertelt Karin. Een hele hoop meegemaakt, daar komt zijn emotie vandaan. Soms moet je wat hij zegt het ene oor in en het andere oor uit laten gaan gaat ze verder. Máár, hij weet wel heel veel! Zou er een stelletje ontstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *