Benjamin ontvangt zijn familie in Utopia

Benjamin ontvangt zijn familie in Utopia

Benjamin heeft bezoek, zijn familie en een vriendin komt een paar uurtjes in de mini samenleving vertoeven. Net voordat het gezelschap binnen kwam werd er uiteraard flink geknuffeld en gekust. Benjamin benoemd dat hij ze allemaal erg gemist heeft. Ook vindt hij zijn moeder er goed uit zien. Het gezelschap gaat vervolgens verder het terrein op. Er wordt goed over het terrein gekeken aangezien ze een tijd niet in Utopia geweest zijn. Er is veel veranderd, het gezelschap gaat er lekker bij zitten om bij te kletsen. Daarna is er niet veel meer van te volgen… Vanmiddag komen we ook nog terug met nog een bericht over familiebezoek. Jessie mag namelijk ook zijn familie ontvangen.  Verder is het ook erg rustig op deze zondag in Utopia. Zo zien we Ruud, Jessie en Rianne een potje darten en rommelt Cees wat in de keuken. Hou je onze website in de gaten om het laatste nieuws te volgen uit Utopia? Je kunt ons ook volgen op Facebook en Twitter, dan mis je niets!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Andre at 07:44

    Benjamin is de meest huichelachtige utopiaan die er is. Wat een geniepig vies ventje. Net zo, of misschien wel meer, lui dan dat Rob was. Ziet er altijd uit alsof ie net uit bed komt. Samen met Victoria de meest irritante en geniepigste inwoners. Bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *