Billy spreekt met Karin over het atelier

Billy spreekt met Karin over het atelier

Zoals we al schreven wil Billy graag haar atelier terug. Want de studio die geopperd werd door anderen voldoet niet echt aan haar eisen. Ze besluit dit vandaag eens met Karin te bespreken.

Billy vertelt haar mede bewoner dat de studio te donker is. Daarom zou ik graag willen dat een deel van de merchandise door te schuiven zodat ik in het atelier kan met mijn schilder spullen. Karin zegt dat dit geen probleem is, als het allemaal maar past. En anders moet er misschien uitbreiding komen voegt zee eraan toe. Billy is blij met het feit dat Karin er geen probleem in ziet. Ook omdat zij natuurlijk in het eerste jaar daar is begonnen met schilderen. De twee gaan het nog voorleggen aan de rest van de groep. Misschien ontstaan er dan nog meer oplossingen. Wordt vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *