Discussie over verdiensten binnen Utopia

Discussie over verdiensten binnen Utopia

Er gaat wederom een rustige dag voorbij in huize Utopia. Cees laat weer iets van zich horen, volgens hem realiseert niet iedereen dat er wel iets moet gebeuren om geld te verdienen. De bewoners hebben alles, een dak boven hun hoofd en te eten maar daar moet wel iets voor gebeuren.

Cees brengt dit ter discussie omdat sommige bewoners beweren dat zij tien procent van de winst horen te krijgen na hun geleverde werk. Maar Cees denkt daar anders over. Volgens hem hoor je dit te doen zonder financiële vergoeding. Karin die is het er dan niet mee eens. Ze zegt dat de B&B haar veel werk oplevert en dat zou niet eerlijk zijn. Jessie sluit zich bij Cees aan, hij is het dan ook niet eens met Karin.  Ruud doet de koeien, maar krijgt geen geld beargumenteert hij. Volgens hem hoort het bij het leven van een Utopiaan. Karin laat vervolgens weten waarom ze tien procent van de B&B wil. Haar schoenen zijn kapot en met die tien procent kan ze nieuwe kopen. Jessie laat weten hier niet aan te beginnen, want als hij Karin dit geeft, dan komen de andere bewoners ook om nieuwe spullen vragen omdat ze iets voor de BV doen. Cees probeert vervolgens een einde aan de discussie te maken. Volgens hem moet er in het centraal over besloten worden. Jessie stemt hiermee in.  Binnenkort kunnen we dus nog meer discussie verwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. odie venema at 20:21

    Wil ik gegevens en wil ik graag een bewoners in Utopia ik ben getrouwd en ben ik slechthorend waarom nog ik niet mee doen voor Utopia wil ik graag de wonen heb ik ook timmervrouw en heb ik veel hobby’s zal ik daar de bewoners mee leren door mij leren aan de hobby’s ben ik heel dolnop mee bewoners in Utopia groetjes Odie

  2. Druif at 17:18

    De meeste daar doen alleen wat hoogst noodzakelijk is , er zijn er maar weinig die een goede en normale bijdrage geven aan Utopia . En Kees ja had groot gelijk dat hij de echte werkezeltjes wat extra’s gaf . Top want was niet verplicht . Misschien gaan de ogen eens een x open

  3. Bufie60 at 15:54

    Wat ‘n dram die Karin. BB is ook het enigste wat ze doet. Gewoon loon naar werken. Wie niets doet zoals de meesten in Utopia verdient ook niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *