Een feestje speciaal voor Ramona

Een feestje speciaal voor Ramona

Ramona is 30 KG afgevallen, hier schreven we eerder al voor. Na veel zwoegen is het haar uiteindelijk gelukt. Nu ze die mijlpaal bereikt heeft vond er afgelopen avond een feestje plaats om deze prestatie te vieren. In totaal is Ramona namelijk 31.5KG afgevallen. Het feestje is georganiseerd door de mede bewoners van Ramona om haar in het zonnetje te zetten. De keuken is mooi versierd en er is uiteraard muziek en een drankje. Zelfs de B&B gasten die een nachtje overnachten doen gezellig mee. Kortom de avond was één en al positiviteit. Zo werden de bewoners eerder ook al in het zonnetje gezet door Victoria. Alhoewel een en al positiviteit kunnen we het niet noemen. Want iets later lijkt Karin helemaal klaar te zijn met Cees. Waar we zo dan ook weer een nieuws bericht over schrijven. Mochten we nog filmpjes van dit feestje tegen komen voegen we deze spoedig in dit bericht toe! Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan gratis en voor niets via Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *