X

Gert-Jan zit op dit moment liever thuis

Een nieuwe tropische dag is aangebroken. Gert-Jan heeft post ontvangen en dat heeft nogal wat met hem gedaan. Hij sprak erover met Rowena.

Gert-Jan zat onder andere met Rowena, Do en Benjamin te kletsen in het zonnetje met pony Sasha erbij. Gert-Jan laat zijn mede bewoners weten dat hij zijn kinderen ontzettend mist na zijn post. Ik heb gewoon even een emotioneel moment geeft hij dan toe. Benjamin reageert dat hij snapt dat Gert-Jan door post van het thuisfront weer even back to reality gaat. En Gert-Jan laat vervolgens weten dat hij op dit moment liever thuis wil zijn. Bezig met mijn kids en bezig zijn met de dingen die belangrijk zijn. Maar van de andere kant maak ik hier ook leuke dingen mee voegt hij eraan toe. Utopia heeft mij geholpen met mijn persoonlijke proces en helpt me om een betere vader te zijn voor mijn kinderen. Rowena adviseert haar mede bewoner dat hij wat gas terug moet nemen. Hopelijk komt Gert-Jan er snel bovenop!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.8/5]
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings