Ruud heeft weer een nieuwe caravan

Ruud heeft weer een nieuwe caravan

Ruud heeft weer een nieuwe caravan, afgelopen dag is deze gearriveerd. De verkoper werd natuurlijk hartelijk ontvangen door Ruud. Ruud wees de plek aan waar zijn nieuwe stulpje geplaatst moest worden en dat werd dan ook gedaan. Ook liet de verkoper weten een goede caravan uitgekozen te hebben. Dus zonder asbest. Een paar uur later, toen er camera’s gemonteerd waren besloot Rowena te kijken in de nieuwe caravan van haar mede bewoner. Ze is benieuwd waarom hij in een caravan slaapt en wat Ruud allemaal van plan is. Ruud wil het liefste een kast slopen, maar dat is zonde volgens Rowena. Verder haalt Ruud de kussens alvast weg en maakt het slaapvertrek gereed. Uiteindelijk gaat Ruud toch aan de sloop en Rowena geeft hem wat tips. Ruud wil zinloze zaken weg hebben en trekt daardoor bijna het plafond los. Uiteindelijk besluit Ruud morgen (vandaag dus) maar weer verder te gaan. Hieronder kun je de beelden nog eens terug zien. We zijn benieuwd wat Ruud van zijn nieuwe stulpje weet te maken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *