X

Ruud zet zijn joker in om Billy in Utopia te krijgen

Een zonnige dag in Utopia gaat voorbij, en opeens klonk daar de sirene. Ruud heeft namelijk een belangrijke mededeling die hij met de groep wil delen.

Zodra iedereen zit begint Ruud te vertellen. Ik ben voor het eerst sinds ik in Utopia ben echt zenuwachtig. En vertelt vervolgens over het bezoek van Billy. Het heeft mij aan het denken gezet. En haar wil om terug te komen naar Utopia is mij niet in de koude kleren gaan zitten. Na een nacht slapen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het fijn zou vinden om mijn ervaringen te kunnen delen met iemand in Utopia. Ik wil mijn joker inzetten om Billy terug in Utopia te halen. Als tijdelijke zestiende bewoner voegt hij eraan toe. Doordat dit idee een verandering is van originele format, kunnen de bewoners hier niet over stemmen. Kortom er komt een referendum en de keuze ligt bij de mensen thuis. Wel wil Ruud weten of hij de steun heeft van de groep. Die reageren hier allen positief op. Maandag wordt er dus een referendum geopend om Billy terug te krijgen in Utopia. Maar zal het ook gebeuren? Dat is de tweede vraag…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 75    Gemiddelde: 3.5/5]

Reacties (4)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings