Bekijk de presentatie van Cees tegen het veganisme

Bekijk de presentatie van Cees tegen het veganisme

Cees heeft inmiddels zijn presentatie gehouden. Een presentatie tegen het veganisme. Ondanks de discussie die ontstaan is heeft de oudste bewoner gewoon zijn presentatie gehouden voor de studio. Dus tegen de wil van Rowena, Ramona, Romy, Benjamin en Victoria. Cees brengt in zijn presentatie met name de nadelen van het veganisme in beeld. Waarom is vlees en dierlijke producten eten gezond en goed voor de mens? is de vraag die Cees stelt en aan de hand van cijfers en feiten wil beantwoorden. Tijdens dit verhaal loopt Ramona weg, gevolgd door Romy, Billy en Victoria.  Als Cees klaar is met zijn verhaal zegt hij dat er geen ruimte is voor een discussie. Maar hier zijn de andere bewoners het niet mee eens, de discussie komt er. Bas geeft tegenargumenten op de argumenten van Cees. Ook de andere bewoners willen hun zegje doen. De discussie wordt steeds heftiger. Vooral Do gaat fel tegen Cees is. Ook Rowena krijgt een woordenwisseling met hem. Benieuwd naar de presentatie? Die kun je in onderstaande video terugkijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *