Cees: de rest van de bewoners voeren geen reer uit

Cees: de rest van de bewoners voeren geen reer uit

Afgelopen nacht besloot Cees zijn frustraties te uitten bij Victoria. Het zit hem dwars dat ondanks de aangekondigde noodtoestand van de bv, er nog steeds bewoners zijn die geen reet uitvoeren. Volgens hem ontbreekt het aan een normaal verantwoordelijkheidsgevoel. En daar komt ook nog eens bij dat niemand hem wilde helpen toen hij de lekkage in de keuken wilde ontdekte. Victoria begrijpt zijn frustraties. Zij vindt het persoonlijk respectloos dat wanneer je iemand vraagt om hulp, een persoon de ballen heeft om nee te antwoorden. Ook waarschuwt ze Cees dat hij een pas op de plaats moet maken voor zichzelf.  En benadrukt dat ze wil dat hij zich happy gaat voelen, helemaal omdat zijn vijftien maanden steeds dichterbij komen. Het laatste wat ik wil is dat je  met tegenzin naar deze mijlpaal toewerkt voegt ze eraan toe. Na het gesprek besluiten de twee hun bed op te zoeken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *