Do en Karin ventileren over mede bewoner Cees

Do en Karin ventileren over mede bewoner Cees

Karin en Do besluiten even te ventileren over mede bewoner Cees. De dames deden dit lekker in het zonnetje op het rokersbankje. Ook Babyface de Utopia eend zat er “gezellig” bij.

Karin zegt dat ze Cees de laatste tijd vervelend vindt. Do is het hier helemaal mee eens. Cees heeft gisteren weer een aanvaring met Romy gehad en dat ging weer over het huishouden. Heel onnodig volgens Do. Karin reageert dat ze Cees soms een ongestelde vrouw vindt. En Do laat weten dat ze Cees soms een beetje zielig vindt. Vooral als er meerdere mensen boos op hem zijn. Dan heb ik medelijden met hem voegt ze eraan toe. Dit omdat hij het altijd goed bedoelt. En Karin weet inmiddels hoe ze met Cees om moet gaan om een eventuele woordenwisseling te voorkomen. Verder is het nog vrij rustig in Utopia. Het is nu afwachten totdat Jacco bekend maakt wie van de genomineerden Gert-Jan, Rianne of Ruud Utopia definitief moet verlaten. Uiteraard komen we daar spoedig op terug. Als je volledig op de hoogte wilt blijven kun je ons volgens op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *