Do verdrietig maar weet niet hoe het komt

Do verdrietig maar weet niet hoe het komt

We schreven al over het bijzondere verjaardagsfeestje voor Jessie. Het ging er gezellig aan toe maar voor Do was het wat minder gezellig. Buiten zat ze namelijk te huilen en werd getroost door mede bewoner Benjamin. Op het rokersbankje laat Do weten dat ze niet weet waarom ze zich zo rot voelt. Waarom kan ik niet zo makkelijk gelukkig zijn? vraagt ze vervolgens aan Benjamin. Benjamin antwoordt dat ze zich dat nooit heeft aangeleerd. Met lieve maar ook wat aangeschoten woorden probeert hij haar wat op te beuren. Zo laat hij weten dat ze mooi is als ze huilt en lalt nog wat door. Romy neemt het al snel over, Do laat verder weten dat ze het vervelend vindt dat ze steeds moet huilen en schaamt zich hier voor. Benjamin zegt dat het niet haar schuld is. De twee knuffelen en praten nog even en Do snikt dat ze nog veel aan zichzelf te doen heeft. Volgens Romy iedereen wat te leren… Verder was Ruud niet echt aanwezig op het verjaardagsfeest van Jessie. We zagen hem bij de dieren en besloot uiteindelijk in bad te gaan. Waarschijnlijk had hij niet zo’n zin in het feestje door alles wat er eerder gebeurde tussen Jessie en Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *