Jessie geeft toe verliefd te zijn op Billy

Jessie geeft toe verliefd te zijn op Billy

Nog wat Utopia nieuws van afgelopen avond. Zo zagen we dat Billy en Jessie het nogal gezellig hadden in het atelier. De twee konden amper van elkaar afblijven. De twee zoenen er hevig op los en laat ook weten dat hij niet verwacht had dat hij Billy zo leuk zou gaan vinden. Billy reageert dat het goed voelt. Heel goed benadrukt ze. Jessie knikt en de twee zoenen vrolijk verder. Ik heb het idee dat ik bij jou gewoon mijzelf kan zijn zegt Jessie uiteindelijk. Billy antwoordt dat het voor haar precies hetzelfde is. Nadat de twee uit gezoend zijn geeft Jessie iets toe. Het heeft geen zin meer om het nog langer tegen te houden. Ik ben verliefd op je en iedereen mag het weten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *